Kwaliteit

Een kozijnbedrijf actief in de kunststofbranche dat zich bezighoudt met de verkoop en montage van kunststof kozijnen, ramen, deuren, serres, dakkapellen en gevelbekleding. De diverse producten worden opvakkundige wijze gemonteerd. Bij de keuze van de producten, die door VRK Kozijnen verkocht en gemonteerd worden, zijn kwaliteit en duurzaamheid van doorslaggevende betekenis. Bij de selectie van onze leveranciers en fabrikanten wordt niet alleen gekeken naar het product maar ook naar onderwerpen als: service, garantie, kwaliteitszorg, leverbetrouwbaarheid, voorlichting, innovatie en milieuzorg. Ons motto is om goede producten te leveren tegen een eerlijke prijs, goede adviezen en zeker niet onbelangrijk, een goede service verlenen ook als het product al verkocht is.

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen worden tegenwoordig in vele kleuren en modellen vervaardigd. Voor elk type woning modern of klassiek, kan er voor een passende oplossing gezorgd worden.

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Wat u mooi vindt bepaald u natuurlijk helemaal zelf, het is toch ook uw huis. Kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen bepalen het aangezicht van uw woning. Ze moeten mooi zijn zonder op te vallen.

Al deze producten zorgen voor een behoorlijke waardevermeerdering van uw woning en ook het woongenot zal verhoogd worden.

Een belangrijke conclusie uit een Nipo-onderzoek is dat de consument steeds vaker voor kunststof kiest en dat kunststof met een behoorlijke inhaalslag bezig is. De enigste belangrijke rede dat de consument geen kunststof wil hebben is dat men het niet mooi vind. Dit uit onwetendheid van de mogelijkheden ten opzichte van 25 jaar geleden. Jammer, want kunststof heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en doen niet langer onder voor hun houten collega?s. Zo zijn kunststof kozijnen in het straatbeeld onopvallend mooi geworden. Voor de consument is de keus dan niet zo moeilijk meer. Natuurlijk geeft deze de voorkeur aan de onderhoudsarme en dus zorgeloze variant.

Een vochtig en tochtig huis kan met onze producten voorgoed verleden tijd zijn. Onze producten sluiten tot op de millimeter en laten tocht en vocht buiten de deur staan. U ventileert wanneer u dat wenst en zo kunt u ook de vochtigheidsgraad optimaal onder controle houden. Door het thermopaneglas creëer je ook meteen een stuk rust in uw woning.

Het kan voorgoed verleden tijd zijn om uw vrije uren en vakantie dagen op de ladder door te brengen. Het is immers vaak mooi schilderweer als u vakantie heeft. Uw vrije tijd is toch goud waard. Onze producten zijn praktisch vrij van onderhoud zodat u uw vrije tijd met leukere dingen kunt indelen. En tot slot zeker geen onbelangrijk detail, de fiscus betaalt nog steeds een leuk stukje mee.