Aluminium kozijnen

Aluminium is niet alleen solide en licht van gewicht, maar is ook maatvast. Ramen en deuren in aluminium blijven daardoor, ongeacht de weersomstandigheden, het hele jaar door perfect functioneren.

Aluminium kozijnen voor woning- en utiliteitsbouw

Alle systemen voor aluminium ramen zijn geschikt voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw en ook renovatie is mogelijk. Ongeïsoleerde stalen ramen kunnen vervangen worden door slanke ramen.

Aluminium schuifpuien

De keuze voor een aluminium schuifpui van Kozijnen is een juiste! Een dergelijke schuifpui biedt een hoge isolatiewaarde, een realiseerbare wind- en waterdichtheid van 650 Pa (= windkracht 10!), dubbele dichtingen en een verborgen waterafvoer. Veel isolatie, veiligheid en comfort dus met een aluminium schuifpui.

Ventilatie in uw schuifpui

Ventilatieroosters in uw aluminium schuifpui zorgen voor voldoende frisse lucht: bijna 10 liter per meter per seconde. Ventileren is namelijk van essentieel belang voor een gezond binnenklimaat. De ventilatieroosters kunnen zowel in het schuivende als in het vaste deel van de aluminium schuifpui worden geplaatst. Het Politiekeurmerk is bovendien gewaarborgd.

Meerdelige aluminium schuifpuiresim-akozijnen2

Naast een standaard 2-delige uitvoering is ook een 3- of 4-delige aluminium schuifpui te realiseren.Aluminium wordt al jarenlang gebruikt als materiaal voor schuifpuien. Het heeft een lange levensduur, is onderhoudsarm en vormvast. Het is een licht en slank materiaal en vele gevallen eenvoudig te monteren.

A Team Kozijnen nodigt u graag uit naar haar showroom waar u onze aluminium kozijnen en shuifpuien kunt bekijken. Vele modellen en accessoires in de showroom geven u als bezoeker een goed idee van hoe het product er uitziet en wat de mogelijkheden zijn